Begrafenis of Crematie in Berkel en Rodenrijs?

Welkom bij de Afscheidsregisseurs voor jouw begrafenis of crematie in Berkel en Rodenrijs.

Als je contact met ons opneemt voor je begrafenis of crematie in Berkel en Rodenrijs komen wij, Stephanie en Marcus naar je toe. Het meeste dat nodig is om de uitvaart volgens jouw script te laten verlopen komt tijdens dit eerste gesprek al aan bod. Wij inventariseren de wensen van de overledene en van jullie als familie. Samen nemen jullie uiteindelijk de beslissingen in de keuzes die wij met elkaar bespreken. Zo komt de begrafenis of crematie in Berkel en Rodenrijs tot stand zonder langdurige of intense rompslomp. Als nabestaanden heb je immers wel wat anders aan je hoofd.

Zo vragen wij je of de begrafenis of crematie in Berkel en Rodenrijs ook in de gemeente gewenst is en komen andere belangrijke vragen aan bod als:

  • hoeveel belangstellenden jullie denken te verwachten
  • welke locatie jullie willen reserveren
  • hoeveel tijd er nodig is
  • welke dag jullie voorkeur heeft, ochtend, middag, avond, binnen of buiten
  • ga je voor een traditionele locatie of kiezen jullie liever voor een locatie die wellicht minder voor de hand liggend is.


Eigenlijk is alles mogelijk. Daag ons maar uit!

Daarna komen we bij de keuze voor onder andere de uitvaartkist, kleur, uitvoering en materiaal. Wil je wel of geen rouwkaarten gaan versturen of stuur je liever de aankondiging online? Wil je gebruikmaken van een uitvaartcentrum met een condoleancemoment of blijft de overledene tot de dag van de uitvaart thuis in zijn vertrouwde omgeving? Wil je zelf je dierbare verzorgen of wil je alleen tijdens het verzorgen aanwezig zijn, niks is gek of raar, alles is bespreekbaar.

Natuurlijk is er ook alle ruimte om herinneringen en leuke anekdotes te delen met ons, zo leren wij jouw dierbare ook een beetje kennen, dat is voor ons ook belangrijk.

Verdere vragen over die begrafenis of crematie in Berkel en Rodenrijs
Overige zaken, zoals de consumpties tijdens de condoleance, de muziekkeuze, een fotopresentatie tijdens de plechtigheid, opnamemogelijkheden, livestream enzovoort, komen in een vervolggesprek aan bod. Wij doen alles stapje voor stapje. Zo houden wij het voor jou overzichtelijk en ontstaat uiteindelijk het scenario voor de dag van de uitvaart.

En natuurlijk zijn wij er voor jou, je mag ons altijd bellen want ook dat zijn wij…Stephanie en Marcus van de AfscheidsRegisseurs.

Begrafenis of Crematie in Berkel en Rodenrijs? Bel de Afscheidsregisseurs