Over ons

Het begon zo’n 9 jaar geleden toen Stephanie in dienst kwam bij een uitvaartonderneming waar Marcus al een paar jaar werkzaam was. Er ging in duo’s worden gewerkt en zo werden wij aan elkaar gekoppeld.

In het begin was het zoeken en aftasten totdat wij uiteindelijk inzagen dat we elkaar op een leuke en creatieve manier konden aanvullen en vooral versterken. Dat was het begin van een samenwerking die tot vandaag en hopelijk nog heel veel langer op deze manier zal voortduren.

Los van elkaar hadden wij dezelfde droom: een eigen uitvaartonderneming. Toen wij deze droom naar elkaar uitspraken, voelden we allebei dat onze inmiddels vertrouwde en unieke samenwerking niet mocht eindigen. Samen met onze partners, Shirley en Mark, zijn wij dit plan verder gaan uitwerken. Onze droom is werkelijkheid geworden. Met onze jarenlange ervaring, kennis en kunde regisseren wij een afscheid maar altijd volgens jouw script. Daarom hoefden wij over onze bedrijfsnaam niet lang na te denken. Dit zijn wij…de AfscheidsRegisseurs.

Over Marcus

Wie ben ik? Dat vind ik een makkelijke vraag om te beantwoorden. Ik zie mijzelf namelijk minimaal 2x per dag als ik in de spiegel kijk... WAT ik dan zie is een kerel met een vriendelijke uitstraling en een open blik. (behalve als het heel vroeg is...). Ik ken hem ook goed. Hij heet Marcus, is de partner van Shirley en de vader van Beau en Skip. Hij kookt graag en is altijd in voor een geintje.

Sportief als het hem uitkomt... Af en toe hardlopen met regelmatig een wedstrijdje. Helaas nooit vooraan. Gelukkig ook nooit achteraan. Nee. Gewoon in het midden, ondanks zijn verhitte inspanningen. Misschien is dat maar goed ook, want je weet wat ze roepen over hardlopers...

Hoe anders is dat in zijn werk... want ja, ook Marcus is een uitvaartverzorger en daar loopt hij wel altijd vooraan en voorop. Daar voelt hij zich prettig bij en dat straalt hij ook naar alle kanten uit. "What you see is what you get" wordt er vaak over hem gezegd en daar kan ik mij wel in vinden. Ik denk ook dat dit wel klopt maar altijd met de intentie om zijn gesprekspartners, zijn familie's, die hij begeleid in aanloop naar de uitvaart, het gevoel mee te geven dat zij met elkaar aan alles hebben gedacht. Dat zij, ondanks het verdriet, toch met een goed gevoel kunnen terugkijken op deze dag. Dat is Marcus maar dat is ook Stephanie...dat zijn wij, de AfscheidsRegisseurs.

Over Stephanie