Recensies

Danika Zaal (12 December 2022)

Prachtig afscheid

Zo iets kan maar een keer.

Ik heb Marcus en Stephanie leren kennen op een borrel. Ze vertelde wat ze deden en wat ze belangrijk vonden in hun vak. Ze vertelde ‘met onze jarenlange ervaring, kennis en kunde regisseren wij een afscheid maar altijd volgens jouw script’. Dat klonk interessant en daarom nodigde ik Marcus en Stephanie uit voor een koffiegesprek. Het was zo fijn om met mensen te praten die er verstand van hadden. We maakte een plan, in grootte lijnen hadden we al een idee. Het ging om de kleine details waar Marcus en Stephanie ons mee hielpen. De dag was aangebroken en ik vond het spannend, zo iets kan maar een keer. Ze gaven veel zekerheid, ze waren er continu om te vertellen dat het goed zou komen en dat alles volgens plan zou gaan. Alles ging op de manier zoals mijn moeder het had gewild. Die dag was prachtig, door Marcus en Stephanie heb ik een mooi afscheid kunnen nemen van mijn moeder en daar ben ik ze enorm dankbaar voor.

Willem Sprenkels (01 November 2022)

Blij dat ik deze mensen heb leren kennen

Niet in woorden uit te drukken

Nog nooit zulke mensen ontmoet, er wordt gevraagd hoeveel sterren geef je ons daar heb ik te weinig ruimte voor, Kan en zal ze nooit vergeten.

Ashley Den Elsen (29 Mei 2022)

Ashley Den Elsen

Deze twee toppers hebben zowel de uitvaart van mijn vader gedaan als die van mijn stiefvader. Van het begin tot het eind hebben ze alles tot in de puntjes goed verzorgd. Het is jammer dat wij op zo'n manier met ze in contact zijn gekomen. Jullie verdienen een dikke 10 en raad iedereen die in zo'n situatie terecht komt jullie aan!

Koos J. Versloot (23 Mei 2022)

Koos J. Versloot

Hoe fijn… Mijn/onze vader is maart j.l. overleden en vanmorgen stonden "de Afscheidsregisseurs" voor de deur. Onder het genot van een kopje koffie nog een nagesprek gehad of alles naar ons zin gegaan was. Hoe fijn is dat!! Mensen kom je ooit voor een triest feit te staan, contact de uitvaartonderneming de Afscheidsregisseurs. Zij ontzorgen werkelijk van het begin tot het einde voor je Zijn jong en meegaand niets moet alles mag en kan. Erg fijn! Een aanrader!

Willem Sprenkels (02 Mei 2022)

Willem Sprenkels

Wat een fantastische mensen zijn dit. Marcus en Stephanie hebben ons super begeleid en alles tot de puntjes geregeld. Het was/is nog steeds zwaar. Maar het is een uitvaart geweest wat precies was zoals wij voor ogen hadden. Nogmaals dank hiervoor.

Karlijn (04 April 2022)

Karlijn

Vanaf het eerste gesprek een klik. Oprecht, respectvol, betrokken en professioneel. Zo kan ik Marcus en Stephanie het beste omschrijven. Zij waren 24/7 onvoorwaardelijk beschikbaar. Zij hebben voor ons een waardig afscheid mogelijk gemaakt tot in de puntjes verzorgd. Een Indisch hapje, een lastig familiewapenlogo afdrukken op een kaart; niets is de Afscheidsregisseurs te gek. Ik ben deze twee kanjers eeuwig dankbaar.

Sandra Hensen-Versloot (17 Maart 2022)

Sandra Hensen-Versloot

Zeer vriendelijke aimabele mensen die je goed helpen. Niets is teveel, je kunt voor alle vragen bij ze terecht, kortom zeer prettig en laagdrempelig. Marcus en Stephanie, heel veel succes met jullie onderneming.

Joke van Woesik-Laoutaris (12 Maart 2022)

Joke van Woesik-Laoutaris

Stephanie en Marcus hebben de uitvaart van onze moeder verzorgd. Zij weten een zeer prettige, persoonlijke en informele sfeer te creëren. Ze dachten met ons mee, vulden ons aan en respecteerden mijn moeders wensen. Zij hebben het mogelijk gemaakt dat wij op een mooie en persoonlijke manier afscheid van haar hebben kunnen nemen.

Marie-Jose Jansen (11 Maart 2022)

Marie-Jose Jansen

Twee hele lieve mensen die een nare dag een beetje mooier maken door te luisteren naar de wensen die er zijn. Waar, naast de traan, ook plek is voor een lach. Ik kan Marcus en Stefanie aanraden aan ieder die een dierbare verliest . Niks is teveel, alles is mogelijk

Alice Joyce de Vos (21 Februari 2022)

Alice Joyce de Vos

Stephanie en Marcus zijn als regisseurs van de uitvaart van onze neef deskundig en oprecht betrokken geweest. Zij leveren tot-in-de-puntjes verzorgd maatwerk en weten een ontspannen en liefdevolle sfeer te creëren in moeilijke omstandigheden.

Mariola Diawara (13 Januari 2022)

Mariola Diawara

Stephanie verzorgde de uitvaart van mijn oma. Indrukwekkend, passend en persoonlijk. Ik zou haar dan ook van harte aanraden. Nog altijd dankbaar voor haar rol tijdens het hele proces van afscheid nemen.