Uitvaartondernemer in Bergschenhoek en Bleiswijk

Welkom bij de Afscheidsregisseurs jouw uitvaartondernemer in Bergschenhoek en Bleiswijk.

De Afscheidsregisseurs, Stephanie en Marcus, zijn die uitvaartondernemer in Bergschenhoek en Bleiswijk voor die persoonlijke uitvaart. Jij bepaalt, samen bedenken wij het script en wij zorgen voor de uitvoering en de regie. Dit alles voor die perfecte dag, die gewenste en gedroomde uitvaart waarin wij in één dag het leven van de overledene vieren.

Als uitvaartondernemer in Bergschenhoek en Bleiswijk komen wij naar je toe voor die eerste afspraak. Wat nodig is om de uitvaart volgens jouw script te laten verlopen komt tijdens dit gesprek al aan bod. De wensen van de overledene en van jullie als familie en nabestaanden komen meteen aan bod en, belangrijk om te weten, samen nemen jullie uiteindelijk de beslissingen in de keuzes die wij met elkaar bespreken. Duidelijk, vlot, begripvol en empatisch. Als nabestaanden heb je immers al moeilijk genoeg.

Als uitvaartondernemer in Bergschenhoek en Bleiswijk hebben wij natuurlijk ook de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de uitvaart en komen vragen aan bod als:

  • hoeveel mensen jullie op de uitvaart verwachten
  • op welke locatie jullie de uitvaart willen laten plaatsvinden
  • hoeveel tijd er nodig is voor de gehele uitvaart
  • op welke dag jullie de uitvaart willen, welk dagdeel of tijd, binnen of misschien buiten
  • mag de locatie traditioneel zijn of wensen jullie een minder voor de hand liggende?


Jouw wensen, jouw script, wij regisseren het!

Natuurlijk zijn er nog meer belangrijke keuzes, zoals de uitvaartkist, kleur, uitvoering en materiaal. Rouwkaarten of de aankondiging online? Een uitvaartcentrum met condoleanceruimte of de overledene liever thuis tot de werkelijke dag van uitvaart? Wil je zelf je dierbare verzorgen of wil je alleen tijdens het verzorgen aanwezig zijn, niks is gek of raar, alles is bespreekbaar.

Deel vooral alle herinneringen en leuke anekdotes met ons, zo leren wij jullie en jullie dierbare ook een beetje kennen, dat is voor ons ook belangrijk voor de uitvaart.

In een tweede gesprek volgen overige details, zoals de consumpties tijdens de condoleance, de muziekkeuze, een fotopresentatie tijdens de plechtigheid, opnamemogelijkheden, livestream enzovoort. Rustig en stap voor stap. Met onze regie houden wij het voor jou overzichtelijk en ontstaat uiteindelijk het scenario voor de dag van de uitvaart.

Wij zijn er voor jou, je mag ons altijd bellen want ook dat zijn wij…Stephanie en Marcus van de AfscheidsRegisseurs.

Uitvaartondernemer in Bergschenhoek en Bleiswijk? Bel de Afscheidsregisseurs